Øl er godt til mye
og øl er godt i mye
og øl er godt i mye
Vi har forlengst begynt å koke fårikålen i øl
og denne julen ble litt av pinnekjøttet kokt i øl
(men bare litt, altså - jeg vil jo ikke "kødde" med pinnekjøttet..)
og denne julen ble litt av pinnekjøttet kokt i øl
(men bare litt, altså - jeg vil jo ikke "kødde" med pinnekjøttet..)
Da vi skulle ha gjester på nyttårsaften
spurte vi om råd til drikkevalg
Dessert: Sjokolademousse..
Mannen på polet anbefalte øl...
...vi tok sjangsen...
...vi tok sjangsen...
Det passet perfekt
smakte godt
og ble kanskje en ny favoritt..
Wow, spennande.
SvarSlettHer lika me øl til potetballmiddagen,prøvde det første gang på Aker Bryggeog fallt for det.
Men til dessert ? Artig.
Og pinnekjøtet ? Eg skal jammen prøve det.
Takk for tips.
Kan tenker meg det var fantastisk.
SvarSlettJeeehhh gris og svarøl - SUPER. Jeg koke oft med vin og likør, for exemple and med oransjelikør.
God helg. Fredagsklem
... jeg mener mørkt øl ... svart :-)))
SvarSlett