Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

søndag 28. april 2013

Siste aprilhelgen i år..Jeg liker helger!

Og selv om våren endelig er på vei til Trøndelag..


valgte vi fjellet og enda mere snø og skiføre.

Herlig!
Skitur og skiver med brunost


I går lot vi oss underholde av tre store, flotte
harepuser..


I morges våknet jeg klokken seks av
en kurrende orrhane,
som holder til på taket til hyttenaboen..


Koselig med dyreliv..

Men synd at de er så var for lyder..
Nesten umulig å få fotografert dem..

Tenk de flotte motivene det kunne blitt 
hvis de bare kunne ha sittet helt i ro
og latt meg få komme litt nærmere..
2 kommentarer:

 1. Jo da helger kan være fine å ha - men jeg er nå et kvardagsmenneske jeg da...;) Skituren din så fristende ut - sjøl tørr jeg nesten ikke utafor døra i den kalde vinden med hosten min! Fine dyrebilder du har tatt sjøl om det ble litt avstand, spennende med andre dyr /fugler enn det man ser til vanlig. Her er det masse hjort i store flokker, jeg ser dem nesten ikke lenger men de som kjører søndagstur inn i bygda de stopper og ser i kikkert og fotograferer....:) Du får ha en riktig fin maistart - og takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)

  SvarSlett
 2. Hei;)
  Ja vi er litt rare;) Maser om vår og drar til fjells for å gå på ski!! Nesten så jeg ikke tørr å fortelle det til venner og kollegaer!! Men det er jo nydelig på fjellet nå i april-mai;))

  Men vi skal jo snart ha sommer og blomstrende hager! og i den forbindelse har jeg utfordret deg til å skrive et blogginnlegg om humler. Se bloggen min. Håper du tar den;))

  God mandag fra Ann-Mari

  SvarSlett