Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

lørdag 8. desember 2012

"Kvinner i tiden"


For 2. året på rad fikk jeg anledning å være med damene på jobben (der jeg jobbet for inntil en uke siden) på konferansen "Kvinner i tiden"
En konferanse for dagens kvinner.

Vi skal la oss inspirere og kanskje finne retningen i vårt eget liv.

En fantastisk flott vitamininnsprøyting for travle yrkeskvinner.

Vi lo så tårene trillet. Vi ble rørt, beveget og nye tårer trillet.
Vi kjente oss igjen, og vi så ting fra en annen vinkel

Linn Skåber var konferansier.For min del hadde jeg gledet meg mest til å se og høre LARS MONSEN.. Makan.. MANN!!
Hans "enkle" motto er at alt er mulig. 

At ikke alt er like enkelt og mulig for oss "vanlige" får så være. Å sitte der å høre på hva denne mannen har gjort, vært med på og opplevd, er nesten som en utrolig reise, som kan ta pusten fra de fleste.

At han har sloss mot isbjørn, frosset, sultet og levd utendørs i flere år, er imponerenede. MEN; det mest imponerende han gjorde var å motivere en gruppe funksjonshemmede til å klare å gjennomføre de turene som vi kunne se på tv på "Ingen Grenser".. Fantastisk..


JULIE BRODTKORB: Høyredame. Kjent fra tiden som høyrehånden til Erna Solberg. Ble som 3. klassing klar over at hun hadde dysleksi. Skolen anbefalte henne å droppe engelsk og andre tunge fag. Moren sa nei, og en fantastisk innsats fra moren hennes gjorde at Julie blant annet kunne fullføre Handelshøyskolen... 


 LIVE LANDMARK: En av Norges mest erfarne kursinstruktører innen stressmestring. Har selv vært alvorlig  syk i flere år pga ME.. Hennes motto; Hvis det ikke er umulig, så må det være mulig..


 ULRIK IMTIAZ ROLFSEN: En av Norges fremste regissører. Han er norskpakistansk og har markert seg i integreringsdebatten, og vet hvor krevende det kan være å tilpasse seg to kulturer. En modig mann med meninger og vilje til å gå for det han tror på. Altså, følg drømmene dine.

KARIN FEVAAG LARSEN: Energibombe og humørspreder. HÆRLIG!! Vil at vi skal se frem til mandagene med entusiasme og motivasjon.. for det er jo på jobben vi tilbringer mesteparten av livet vårt.


Jada, innerts inne vet vi jo egentlig alt dette, og vi prøver vel så godt vi kan å leve deretter..
Men å få denne påminnelsen en gang i året og i tillegg få bruke en hel arbeidsdag på å le og bare kose seg.. Virkelig noe å anbefale.

Kanskje tenke litt gjennom hvordan vi sjøl er ovenfor andre..
Og hva vi sjøl kan gjøre for at dagene våre skal bli bra

FORDI:
Det er jo NÅ vi lever..

2 kommentarer:

  1. Så sant så sant, både det ene og det andre:) Vitaminsprøyter av denne typen kan løfte mange hakk der og da - så kommer hverdagen igjen.....! Viktig da er vel å tenke; hva kan JEG gjøre for å nå noen nye høyder i MITT liv - vi er ingen Monsen alle sammen (og takk for det;), men vi må finne våre egne drømmer og verdier.....:) Klem og lykke til med "etterarbeidet":)))

    SvarSlett
  2. Kan ikke være mer enig! Dette kurset skulle vært obligatorisk for oss alle sammen, håper jeg får mulighet til å gå på noe slikt en gang..(drømmer) :)

    SvarSlett