Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

fredag 26. oktober 2012

I Kongens By..

Dagen startet tidlig. Vi la inn litt ekstra sikkerhetsmargin ut til Værnes på grunn av det store snøfallet i Trondheim siste natt. Frokosten skulle vi spise på flyet.  Men der ble de tom for mat allerede før de kom til oss som satt på rad 16...
Jaja.. de hadde igjen en muffins, så den delte vi.
MEN - når vi kom til København, satt vi oss på Nyhavn med varmelampe og deilig solskinn og spiste en gedigen frokost.. SÅ var vi klar for en flott dag i en flott by.
Vi har dratt til København for å feire at det er 30 år siden vi "fant" hverandre.. 

Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle shoppe denne gangen.. Trengte ikke noe nytt.. Men du verden.. Såå mye fint..og såå mye fristende..og såå store og flotte butikker..
Se forresten hvor stilig de hadde laget det hos Georg Jensen.. Hele butikken var "pyntet" med vedkubber, som var sprayet med litt gullglitter. 
På Gråbrødretorget (der hvor Krumme og Erlend hadde sin fachonable leilighet..) ligger gode, gamle Peder Oxe.. Av alle de spennende restaurantene som finnes  i denne byen, tror jeg at vi har havnet innom her hver gang vi er i byen. Men et sjarmerende sted og grei mat.
 Nyhavn

Og HER må jeg visst innom litt i morgen... 
God natt.. Nå kjenner jeg at det er lenge siden klokken var kvart på fire i morges.. 

3 kommentarer:

  1. Kos dykk og ha eit strålande opphald i Køben!

    SvarSlett
  2. Takk. Vi hadde det kjempefint.. Kjøbenhavn er en veldig koselig by. Været var sånn at vi kunne sitte i solen og kjenne at den varmet.. NÅ er vi tilbake til Trondheim, og min kjære mann måtte rett ut å ta fatt på snømåkingen.. Kontraster!

    SvarSlett