Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

søndag 21. oktober 2012

Søndagstur og mobilbilder Det er ikke mange gangene jeg går på tur uten å ha fotoapparatet med.. Hvorfor vet jeg ikke, for sååå mye spennende er det ikke å oppleve på min vei - men jeg ser stadig noe som jeg burde fotografert..
 Denne helgen hadde jeg faktisk glemt hovedlinsen hjemme. Hadde bare med meg macrolinsen - den egner seg ikke så godt til vanlig turfotografering..
 Men så hadde jeg jo med mobiltelefonen.
Egentlig så har jeg forlengst sluttet å la meg imponere av teknologien - men det er faktisk litt utrolig at en kan ta så fine bilder med en telefon..
 Og fint er det med disse gamle, nesten falleferdige husene.. Er det ikke rart at vi synes at dette er så sjarmerende.. Det er rett og slett godt å se på.
I sommer når vi gikk her var det kyr, kalver, sauer og geiter - nå var de dratt hjem fra sommerbeitet sitt.

Til slutt så vi dette "myrull-treet".
Tror ikke det heter det, men det var fullt av bittesmå ulldotter på hele treet.. 

Frisk og deilig totimers-tur var det uansett.. Ha en fin, ny uke alle sammen.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder, kan nesten kjenne lukta av høst:) Ha en flott søndagskveld:)

    SvarSlett
  2. Ja, det er så fint, selv om nesten alle bladene var blåst bort.. Frisk luft, gode farger å se på. Høsten er faktisk veldig deilig. (Ulempen er jo mørket, det er nesten umuligå få nok lys til å sy i...)

    SvarSlett