Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

lørdag 25. august 2012

Tuntre-teppe
"Tuntreet" er et over tohundre år gammelt strikkemønster - og innimellom føltes det som om jeg hadde holdt på nesten like lenge med dette prosjektet.

Artig mønster å strikke - men sååå kjedelig i lengden..
Da jeg begynte for 3 år siden, var jeg ivrig, og planen var nok lapper til et storseng-teppe - men nå anser jeg meg ferdig med prosjektet - et teppe akkurat passelig til sprinkelsengen.


Og hvorfor har VI stående fremme en sprinkelseng ? Jeg er ikke gravid, og ikke har vi baby i huset.. Men i Oslo finnes det en herlig liten frøken som jeg er gammeltante til, og hun pleier å få låne denne sengen når hun er på besøk...


Og når ingen er på besøk, da kan jo Tildaengelen sitte der og passe på..


4 kommentarer:

 1. Ååå... det var eit aldeles nydeleg teppe! Passa no veldig godt oppi sprinkelsenga også.

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe! Kanskje vi må komme og låne sengen snart?

  SvarSlett
 3. Koselig med tilbakemelding. (Og nå sjønner jeg endelig hvordan jeg skal svare tilbake, tror jeg)..

  SvarSlett
 4. Jeg leter etter denne oppskriften! Hvor har du fått tak i den? Har veldig lyst til å lage et slikt teppe :) Send det gjerne til meg på mail om du kan: stineek@gmail.com, eller send meg link til hvor jeg kan få kjøpt det hvis du har :D nyydelig!

  SvarSlett