Om meg

Trondheim, Sør Trøndelag, Norway
Dette handler om hverdagslivet mitt i Trøndelag. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Flyttet til Trondheim i 1984. Har mann, datter, sønn, svigerbarn, barnebarn og katt. Fotoapparatet har fulgt meg stort sett overalt. Jeg syr, strikker, går på tur. I tillegg liker jeg å skrive, fortelle og formidle..

mandag 8. januar 2018

Har du prøvd øl til dessert..



Øl er godt til mye
og øl er godt i mye

Vi har forlengst begynt å koke fårikålen i øl
og denne julen ble litt av pinnekjøttet kokt i øl
(men bare litt, altså - jeg vil jo ikke "kødde" med pinnekjøttet..)


Da vi skulle ha gjester på nyttårsaften
spurte vi om råd til drikkevalg

Dessert: Sjokolademousse..

Mannen på polet anbefalte øl...
...vi tok sjangsen...


Det passet perfekt
smakte godt
og ble kanskje en ny favoritt..



3 kommentarer:

  1. Wow, spennande.
    Her lika me øl til potetballmiddagen,prøvde det første gang på Aker Bryggeog fallt for det.
    Men til dessert ? Artig.
    Og pinnekjøtet ? Eg skal jammen prøve det.
    Takk for tips.

    SvarSlett
  2. Kan tenker meg det var fantastisk.
    Jeeehhh gris og svarøl - SUPER. Jeg koke oft med vin og likør, for exemple and med oransjelikør.
    God helg. Fredagsklem

    SvarSlett
  3. ... jeg mener mørkt øl ... svart :-)))

    SvarSlett